Socialisatietraject

foto header

Socialisatietraject

De socialisatietrajecten zijn een 8-tal lessen waarin de nadruk ligt om de relatie met je hond te leren begrijpen, te verbeteren en te verdiepen.

Dit doen we door veel van onze kennis te delen over hondengedrag en dat hebben we geïntegreerd in oefeningen. In elk traject zit een theorieavond waarin je veel videomateriaal te zien krijgt, je vragen kunt stellen en wij onze jarenlange kennis zullen delen. Daarnaast zit er in het basis en vervolgtraject een socialisatiewandeling buiten het terrein, waarbij je het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Je leert hoe je je hond gemotiveerd krijgt om met jou als baas bezig te zijn zonder snoepjes als beloning, en hoe je het gedrag van je hond kunt beïnvloeden.

Vaak genoeg ligt echter de aandacht vooral op het laten gehoorzamen van de hond, maar voordat hij genoeg motivatie heeft om jou als baas te volgen, is er een basis nodig waarbij je genoeg kennis hebt over je hond en er voldoende veiligheid en vertrouwen ervaren word vanuit de hond naar jou als “baas” Wanneer je elkaar begrijpt, kun je alles aan!

Welke trajecten kun je volgen?

  • Socialisatietraject pups vanaf 10 weken
  • Socialisatietraject jong/volwassen hond
  • Vervolg traject
Afbeelding content
Trainingsavond

Dinsdagavond en Donderdagavond

van 19.00 tot 21.00

Contact
Telefoon: 06 226 01 983
LOCATIE
Prins Hendrikstraat 51
3151 AE Hoek van Holland