Over Ons

Banner over ons
 • Ingrid Vreugdenhil

  Al heel vroeg in mijn kindertijd merkte ik dat ik een diepe verbinding had met dieren en hun gevoel. Toen nog onbewust, maar later steeds meer bewust. Hoewel ik intuïtief wist dat ik anders reageerde op situaties waar dieren leed werd aangedaan was het lange tijd niet makkelijk om dat "gewoon" uit te spreken en te delen. Totdat ik een cursus "dierentolk" ging volgen bij Cecilia van der Drift. Ik leerde bij haar hoe ik al die boodschappen van dieren kon vertalen en begon uiteindelijk met mijn eigen praktijk waarbij ik readings en healings geef. Het is voor mij erg belangrijk om dieren een "stem" te geven en door mijn reading te koppelen aan consulten kon ik de hond en baas verder begeleiden. Heel graag laat ik jou voelen hoe het is om echt contact te hebben met je hond!

  Mijn kennis heb ik uitgebreid met het volgen van:

  • Studiegroep "Ras en Gedrag" Bij Petra Driessen
  • Workshop B.A.T training
  • Workshop SATS training
  • Leergang en specialisatie buitenlandse honden
  • Assistent trainer bij "Bureau Hond"
  • Vanaf eind 2016 tot maart 2020 Socialisatiewandelingen voor Hond en Baas
  • Workshops voor gebruik van essentiële oliën bij dieren:
   • Easy Raindrop
   • Do Terra

 • Mireille Wildschut-Hageman

  Hallo ik ben Mireille Wildschut-Hageman getrouwd, moeder van een volwassen zoon en in ons huis leven ook 2 fantastische bouviers.

  Ik werk praktisch al mijn hele leven met dieren. Begonnen als dierenarst assistente, jaren gewerkt in een dierenwinkel en als hondentrimster bijna 28 jaar mijn eigen trimsalon gehad. Ongeveer 15 jaar les gegeven op een hondenschool en mij verdiept in angst en onzeker gedrag.

  Ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen aan diverse opleidingen op het gebied van natuurgeneeskunde voor dieren en afgestudeerd als veterinair natuurgeneeskundige. Inmiddels heb ik alweer een aantal jaren een praktijk en dierendrogist in Monster voor dieren met zowel mentale als fysieke problemen.

  In september 2020 ben ik begonnen aan de opleiding osteopathie voor honden, zodat ik een nog completere behandeling in mijn praktijk kan geven.

  Mijn passie ligt in het mensen bewust maken van hoe een hond communiceerd en hoe hondentaal er uitziet. Wat bedoeld een hond met wat hij laat zien en hoe ga je daar mee om. Wat verwacht je van je hond en kan deze daar überhaupt wel aan voldoen. Het leren samenwerken tussen baas en hond en de band zo optimaal mogelijk maken, ja daar word ik blij van.

 • Petra Hanemaaijer

  Al van kleins af aan heb ik een voorliefde voor dieren en dat is altijd zo gebleven. Ik ben uiteindelijk de opleiding dierenverzorging gaan volgen met aansluitend paraveterinair dierenarts assistente. Ik ben begonnen met werken bij een dierenarts. Daarna bijna 20 jaar bij een dierenwinkel gewerkt en geef al ruim 10 jaar hondentraining. Van daaruit is mijn interesse en passie ontwikkeld voor honden met 'probleem' gedrag. Het is zo mooi om hondjes en hun baasjes te helpen ♥. Zien dat beide gelukkiger worden en nog meer een team gaan vormen. Daar word ik gelukkig van!

Trainingsavond

Dinsdagavond en Donderdagavond

van 19.00 tot 21.00

Contact
Telefoon: 06 226 01 983
LOCATIE
Prins Hendrikstraat 51
3151 AE Hoek van Holland